Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΛΟΓΙΑ

Της Ελένης Ζάχαρη

Τις γενιές που στερήθηκαν αληθινή Παιδεία ποιος θα τις κοιτάξει στα μάτια; Κατηγορείτε τους Καθηγητές και τους Δασκάλους ενώ αγνοείτε πως υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που αποφασίζει και εκπονεί αυτά τα κατάπτυστα Προγράμματα που σκοπό έχουν να αφήσουν τα παιδιά ΜΑΣ αγράμματα!!!!

Η κοινή πολιτική των Κομμάτων αποδεικνύεται από το γεγονός πως όλες οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα είναι κάθε φορά πάνω σ' ένα κοινό μοτίβο που εξελίσσεται προς το χειρότερο κυρίως για τα παιδιά των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων!!!!


Αλλαγές πάνω στις ίδιες αλλαγές δήθεν για κατάργηση της Παραπαιδείας αλλά τελικά Φροντιστήριο θα κάνουν όσοι έχουν χρήματα αφού αφενός η ύλη γίνεται περισσότερη και δυσκολονόητη αφετέρου η οικονομική Κρίση δεν πλήττει το ίδιο όλους!!!!

Πιστεύετε κάθε φορά όποια μπούρδα πει ο εκάστοτε Υπουργός παιδείας , ο σε διατεταγμένη υπηρεσία Ψηφοθήρας, που δεν έχει διορθώσει στη ζωή του ένα μαθητικό γραπτό και δεν έχει μπει σε τάξη - έστω και στην Α' Δημοτικού - για να δει ποιο είναι το έργο του Δασκάλου και του Καθηγητή!!!!

Αν αυτή είναι η Πατρίδα που αδιαφορεί τόσο για την Παιδεία και τα Παιδιά της τότε καλά θα κάνουν να αδιαφορήσουν κι αυτά γι' αυτή!!!! Γιατί δεν μπορεί να προετοιμάζεις ανέργους, να μην παρέχεις ένα αληθινό σχολείο, να υποτιμάς τους εκπαιδευτικούς σου, να αφήνεις τα παιδιά σου αγράμματα και παγωμένα, να απειλείς τους δασκάλους τους κι αύριο μεθαύριο να τους μιλάς και για το "καλό της πατρίδας"....

Την έχεις μέσα τους καταστρέψει. Ας σου κάψουν και τη Σημαία, ας σου σπάσουν και τις βιτρίνες, ας στα γκρεμίσουν όλα....

ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ ΗΔΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...